Onduidelijkheden? Neem direct contact met ons op! E-mail | Tel: +31 (0)85 8888 050
Materiaal en Kleur Luxaflex Houten Jaloezieën

De Luxaflex Houten Jaloezieën collectie biedt een breed assortiment met o.a. Hardhout jaloezieën, Pianolak jaloezieën, Specials jaloezieën, Bamboe jaloezieën en vochtbestendige jaloezieën. Bekijk op uw gemak de complete collectie van de Luxaflex Houten Jaloezieën op zonweringvoordelig.nl. Kleuren die worden weergegeven op uw scherm kunnen iets afwijken van de realiteit. Zonweringvoordelig.nl adviseert u daarom ten alle tijden de stalen in het 'echt' te hebben gezien. Alle kleurnummers zijn bij iedere Luxaflex Dealer in Nederland en België 100% hetzelfde.

In deze collectie treft u vele bijzondere houtsoorten aan, zoals:
Hardhout - Hardhout, zoals bijvoorbeeld walnoot of esdoorn, geeft uw interieur een exclusieve uitstraling. Een speciaal ontwikkelde UV-olie versterkt tevens het karakter.

Bamboe - Het ecologische aspect van deze Luxaflex Houten Jaloezieën ligt in het feit dat de grondstof, bamboe, bijzonder snel groeit en weer aangeplant kan worden. Luxaflex selecteerde de beste plantages en biedt u met bamboe, als lichtste houtsoort met hardhouteigenschappen, gemakkelijk te bedienen jaloezieën.

Basics - Dit materiaal (hoogwaardig Polymeer, kunststof) wordt toegepast op plaatsen waar het binnenklimaat ongeschikt is voor echt hout, bijvoorbeeld in ruimten met een hoge vochtigheid zoals badkamers en huizen aan het water. Het eerste alternatief dat eruit ziet en voelt als hout. Deze collectie bevat alleen maar jaloezieën met een lamel-/ plooibreedte van 50 mm. De volgende kleurnummer vallen in de Basic Collectie: 1897, 1898, 1899, 1900, 1901, 1902 en 1903.

Wilt u  2 kleurstalen thuis ontvangen? Klik dan hier.